Statistiken

När jag gick igenom mina sparade filer från utbildningen hittade jag provet som jag lämnade in på statistiken för drygt ett år sedan. Jag kommer ihåg den dagen hur stressigt det var. Jag började med att lösa uppgifterna med hjälp av R men sedan fick jag tekniska problem med programmet. Hur skulle jag göra nu undrade jag förtvivlat. Jag fick dra till en nödlösning och lösa alla uppgifter för hand istället. Alla uträkningar skrev jag ner för hand, löste med miniräknare, sedan fick jag ta foton av uträkningarna och maila från mobilen till datorn och klistra in bilderna i word-dokumentet med resten av svaren. Det var otroligt tidsödande och jag blev inte klar förrän det var bara någon minut kvar av tiden. Men allt slit lönade sig i slutändan för jag fick alla rätt 😀 !

Veronika Belina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.