SEO-audit

Jag inledde praktiken hos Aline genom att skapa en mätplan, därefter implementerade jag Universal Google Analytics, Google Analytics 4 och Google Tag Manager. 

Jag kommer gå in närmare på de problem jag stötte på under implementeringen lite senare.

Här vill jag nämna att jag även tog mig på att göra en SEO-audit av sidan. SEO ingår egentligen inte i digital analytics-utbildningen men jag har grundläggande kunskaper sedan tidigare. Dessutom har jag på egen hand valt att komplettera med de utbildningar som ges hos SEMrush.

Jag sammanställde mina resultat från SEO-auditen i en rapport men det är inte de resultaten som jag tänker ladda upp utan jag har skapat en anonymiserad Demo rapport.

Inga av siffrorna i rapporten är alltså riktiga utan används enbart som exempel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.