Learning sessions

Ett återkommande moment under praktikperioden hos Aline var de så kallade learning sessions. Detta var föreläsningar som någon av praktikanterna eller grundarna höll i om valfritt ämne. Det var helt frivilligt att hålla en sådan session och självklart även att lyssna på en sådan.

Det här var ett av mina favoritmoment. Det gav mig möjligheten att få lära mig mer om saker som jag inte kan någonting om och ökade min förståelse för vad mina medarbetare höll på med. Exempel på learning sessions var om Figma, machine learning och branding strategies.

På sista dagen av min praktik – den 8 april 2022 – höll till slut även jag en learning session som handlade om Data Studio.

Eftersom jag i min demonstration använde mig av data från Aline valde jag att inte spela in den. Däremot delar jag med mig av den grundläggande delen som är helt avanonymiserad.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.