Konverteringsoptimering

Det första pass vi har studerat efter att LIA1 var slut handlar om konverteringsoptimering, även förkortat CRO (conversion optimization). Det har varit otroligt lärorikt och faktiskt roligt att få lära oss om hur vi kan få hemsidor att konvertera bättre med utgångspunkt från LIFT-modellen och övertalningsprinciper (persuasion principles). 

Som inlämningsuppgift fick vi grupp välja ut en valfri hemsida att analysera och lämna in upp till fem förbättringsförslag. Vår grupp valde att arbeta med Synsams hemsida och jämförde den med Synoptik och Specsavers. Ni kan se vad vi kom fram till i PDF-en som jag laddar upp här. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att sidan ska fungera på ett bra sätt. Cookies används bland annat för att spara dina inställningar, analysera hur du surfar och anpassa innehåll så att det passar för dig. När du godkänner cookies accepterar du att cookies sparas på din dator, mobil eller surfplatta. Om du väljer bort cookies kan du inte se allt innehåll.