The office

Under praktiken på Nordic Morning i Malmö var jag bara på kontoret två gånger och det berodde på restriktionerna under corona-pandemin. Och de gångerna när jag var där var det i princip folktomt. Jag fick i alla fall möjlighet att ta några bilder av deras mysiga och stilfulla kontor som har utsikt över havet från sjunde våningen. På bilderna syns en utmärkelse från en av deras fasta klienter L’oréal. Andra klienter som Nordic Morning arbetar med är Försvarsmakten, Duni och Arla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att sidan ska fungera på ett bra sätt. Cookies används bland annat för att spara dina inställningar, analysera hur du surfar och anpassa innehåll så att det passar för dig. När du godkänner cookies accepterar du att cookies sparas på din dator, mobil eller surfplatta. Om du väljer bort cookies kan du inte se allt innehåll.