LIA, min LIA

Jag upptäcker till min förskräckelse att det var länge sedan jag skrev något här på bloggen. Mycket har hänt sedan sist. Det har varit sommarlov och dessutom har jag ju varit på min första praktikperiod någonsin. Jag har varit på LIA.

Det företag som jag praktiserade hos under perioden 9 augusti till och med 24 september 2021 heter Nordic Morning. Det är en full service marketing agency med säte i Finland och med kontor i Stockholm och Malmö. Avdelningen som jag praktiserade hos heter Martech och mina teammedlemmar arbetade med att ta fram marknadsföringsstragier och/eller som paid media specialists.

Eftersom praktiken ägde rum under corona-pandemi utfördes den mestadels på distans, genom möten i Google Meet eller kommunikation på Slack. Jag har sammanfattat det jag fick göra under perioden – bland annat gör bakgrundsresearch, ta fram mätplan, analysera Google Analytics och installera Google Tag Manager – i en så kallad Pecha kucha film. Samma film spelade jag upp när det var dags för att redovisa praktiken inför klassen på Medieinstitutet.

Jag stortrivdes med min praktik hos Nordic Morning! Jag blev väldigt väl omhändertagen och bemött av alla som jobbade där och fick lära mig enormt mycket. Bara att få sitta med vid deras möten eller läsa tidigare underlag de tagit fram var enormt lärorikt. Vad jag vet var de nöjda även med att ha mig där och jag kommer ladda upp ett rekommendationsbrev också som jag fick av min handledare Kevin Mullaney.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.