Back to school

Det kändes som att vara tillbaka i skolan igen, bokstavligt talat, när vi gick statistikkursen. Och då menar jag inte den statistik som jag läste vid universitetet i Lund, utan gymnasiet. Trots att vi fick en bra introduktion till programmet R via R studio skedde mycket av uträkningen på papper och med miniräknare. Inte mig emot. Jag älskar matte faktiskt och kan tycka att det är riktigt avkopplande att få hålla med något som är så logiskt och strukturerat. 

Statistikkursen med alla dess uträkningar av konfidensintervall och hypotesprövningar fick avsluta vårens studier. Nu väntar ett välförtjänt sommarlov 🙂 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att sidan ska fungera på ett bra sätt. Cookies används bland annat för att spara dina inställningar, analysera hur du surfar och anpassa innehåll så att det passar för dig. När du godkänner cookies accepterar du att cookies sparas på din dator, mobil eller surfplatta. Om du väljer bort cookies kan du inte se allt innehåll.