Scandic och incheckning

När vi fick i uppgift att sammanställa en mätplan för var sitt företag eller organisation var det Scandic som landade i mitt knä. Jag försökte göra en del research kring läget för Scandic och även för hotellbranschen i stort nu i covid 19-tider. Ett av mina förslag till Scandic var att börja med digital incheckning.

Döm om min förvåning när jag bara någon månad därefter fick ett nyhetsbrev från Scandic där de meddelade att de börjat med… digital incheckning.

Kunde inte låta bli att dela med mig av det. Det kändes som ett kvitto på att jag tänkt rätt 🙂

Min mätplan finns här nedanför och även länken till Scandic.

Mätplan

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att sidan ska fungera på ett bra sätt. Cookies används bland annat för att spara dina inställningar, analysera hur du surfar och anpassa innehåll så att det passar för dig. När du godkänner cookies accepterar du att cookies sparas på din dator, mobil eller surfplatta. Om du väljer bort cookies kan du inte se allt innehåll.