Not my cup of Java

Javascript!

I utbildningens delmoment webbteknik ingår att vi ska lära oss grunderna i bland annat javascript. Just nu kämpar jag med att besvara inlämningsuppgiften. Det är enormt roligt och intressant att lära sig men också ack så svårt. Minsta lilla felskrivning kan leda till ett misslyckat script. På bilden från en av våra föreläsningar i Teams ser jag rätt så nöjd ut men oftast har jag nog sett rätt så bekymrad. Nej det här var inte riktigt my cup of Java … eh tea!

lektion

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att sidan ska fungera på ett bra sätt. Cookies används bland annat för att spara dina inställningar, analysera hur du surfar och anpassa innehåll så att det passar för dig. När du godkänner cookies accepterar du att cookies sparas på din dator, mobil eller surfplatta. Om du väljer bort cookies kan du inte se allt innehåll.